Vi introduserer digiFORM

Vi introduserer digiFORM 1

digiFORM er en elektronisk versjon av et papirskjema. Å bruke digitale skjemaer gir deg tilgang til alle skjemaer hvor som helst. Du sparer tid og penger som andre bruker på å fylle ut, skrive ut og arkivere ferdigtrykte skjemaer. Å fylle ut skjemaer elektronisk på datamaskinen din eller mobile enheter eliminerer kostnadene for utskrift, lagring og distribusjon av papirskjemaer. Skjemaene fylles ut raskere og er mer nøyaktige fordi digitale skjemaer kan valideres automatisk og umiddelbart.

digiForm - online dokumentasjon webutviklet av digital-ink.no

Merverdien av digitale skjemaer

Digitale skjemaer har funksjoner som papirformer ikke har. Dette tilfører verdi til skjemaene dine. Du kan bruke bilder, automatisk tidsporing, brukernavn og geolokalisering i skjemaene. Den utfylte informasjonen blir sendt til en databas, der dataene alltid er tilgjengelige. Med digitale skjemaer kan data enkelt organiseres i henhold til variabler som by, kundenavn, adresse eller annen viktig informasjon. Det gjør det lettere å slå opp og sortere nødvendig informasjon. Data synkroniseres alltid, og brukerne har tilgang til dem hvor som helst i feltet. Uansett platform og enhet.

digiFORM -skjemaer

digiFORM – digitale skjemaer passer for bedrifter og organisasjoner i alle bransjer med behov for å samle inn og lagre informasjon. Enten de sitter på et kontor eller befinner seg ute på lokalsjon. Brukere er for eksempel installatører, mekanikere, anleggspersonell, vedlikeholdspersonell, inspektører, ansatte i hjemmetjenesten, markedsførere og sikkerhetsvakter. digiFORM kan brukes av byggebransjen, helsehjelp, bilindustrien, hagebruk, industribedrifter, myndigheter, offshore og utdanning.

Fordeler

I tillegg til fordelene for din egen virksomhet, bidrar bruken av digitale former til planetenes bærekraft. Hva skjer hvis du bestemmer deg for å konvertere gjeldende papirskjemaer til digitale former? Du vil spare tusenvis av trær, tonnevis med vann og du bidrar til å redusere bruken av mange farlige kjemikalier! Les mer om fordelene ved elektroniske skjemaer.

Så hvorfor skulle du vente?

Start endringen i dag! Konverter papirskjemaene dine til digitale skjemaer for å spare tid og penger.Rull til toppen